Lokacija

Hotel Joso nalazi se 10 kilometara jugoistočno od Zadra. Smješten je uz jadransku magistralu u mjestu Sukošan. U neposrednoj blizini hotela nalazi se Marina Dalmacija. U njegovoj blizini dostupno je mnoštvo turističkih sadržaja. Neki od njih su rafting, planinarenje, ronjenje, Nacionalni parkovi Kornati i Paklenica, Zadar, biciklističke ture i mnogi drugi. Isto tako u neposrednoj blizini lokacije hotela Joso nalazi se prekrasna plaža.

Marina Dalmacija PDF Stampa E-mail
There are no translations available.

Smještena je u Sukošanu, sedam km južno od grada Zadra, idealna je polazišna luka mnogih nauticara, a krasi je Plava zastava, prestižna nagrada za ocuvanje okoliša. Otvorena: tijekom cijele godine. Vezovi: Marina raspolaže s 1200 vezova u moru te 500 mjesta za smještaj plovila na suhom. Svi vezovi opremljeni su prikljuccima za struju i vodu. Sadržaj: Recepcija, mjenjacnica, restorani i caffe barovi, trgovina živežnih namirnica i trgovina nauticke opreme, sanitarni cvor (wc i tuševi) parkiralište s individualnim garažama, centar za regate, praonica rublja, servisna radionica, dizalica nosivosti 30 t, pokretna dizalica nosivosti 65 t. Crpka za gorivo nalazi se u marini.


Službene stranice: www.marinadalmacija.hr

 

HOTEL RESTORAN "JOSO"

Adresa:    Dr. Franje Tuđmana 117
Mjesto:    23206 Sukošan
Telefon:   +385 (0)23 394 900
Fax:        +385 (0)23 393 983
Informacije na:info@hotel-joso.hr

RESTORAN

Već vise od 20 godina svakodnevno nastojimo poboljšavati svoju kvalitetu, težimo što boljoj usluzi i  ponudi na zadovoljstvo svih nas. Nismo stali, i danas težimo ka boljemu.  Restoran danas prima 150 osoba, naše mnogoljudno i kvalitetno osoblje Vam se veseli.

HOTEL

Raspolažemo sa 24 sobe. Svaka soba ima toalet, opremljene su TV-om sa satelitskim programima, priključkom za Internet i Wirelessom, klimom, mini-barom, centralnim grijanjem i telefonom. Uz hotel se nalazi parkiralište.