Lokacija

Hotel Joso nalazi se 10 kilometara jugoistočno od Zadra. Smješten je uz jadransku magistralu u mjestu Sukošan. U neposrednoj blizini hotela nalazi se Marina Dalmacija. U njegovoj blizini dostupno je mnoštvo turističkih sadržaja. Neki od njih su rafting, planinarenje, ronjenje, Nacionalni parkovi Kornati i Paklenica, Zadar, biciklističke ture i mnogi drugi. Isto tako u neposrednoj blizini lokacije hotela Joso nalazi se prekrasna plaža.

O nama PDF Ispis E-mail

Mali obiteljski hotel - restoran "Joso" smješten je u Sukošanu, uz Jadransku magistralu i u neposrednoj blizini marine "Dalmacija". Nije nas teško pronaći jer se nalazimo uz Jadransku magistralu.


Našim gostima nudimo uslugo od 3 zvjezdice. U sklopu hotela nalazi se restoran sa dugogodišnjom tradicijom pripravljanja dalmatinskih specijaliteta. Uslužžno osoblje i dugogodišnja tradicija našim gostima jamče vrhunsku uslugu.
Restoran 


Već više od 20 godina svakodnevno nastojimo poboljšavati svoju kvalitetu, težžimo što boljoj usluzi i  ponudi na zadovoljstvo svih nas. Nismo stali, i danas težžimo ka boljemu.  Restoran danas prima 150 osoba, naše mnogoljudno i kvalitetno osoblje Vam se veseli. Raspolažžemo sa bogatim menijem uz prihvatljive cijene. U ponudi stoje dalmatinski pršut, sir, razne tjestenine i rižžoti,  mesni i riblji specijaliteti sa roštilja te pizza iz krušne peći.

Radno vrijeme: Svakim danom od 7:00 - 23:00

 

HOTEL RESTORAN "JOSO"

Adresa:    Dr. Franje Tuđmana 117
Mjesto:    23206 Sukošan
Telefon:   +385 (0)23 394 900
Fax:        +385 (0)23 393 983
Informacije na:info@hotel-joso.hr

RESTORAN

Već vise od 20 godina svakodnevno nastojimo poboljšavati svoju kvalitetu, težimo što boljoj usluzi i  ponudi na zadovoljstvo svih nas. Nismo stali, i danas težimo ka boljemu.  Restoran danas prima 150 osoba, naše mnogoljudno i kvalitetno osoblje Vam se veseli.

HOTEL

Raspolažemo sa 24 sobe. Svaka soba ima toalet, opremljene su TV-om sa satelitskim programima, priključkom za Internet i Wirelessom, klimom, mini-barom, centralnim grijanjem i telefonom. Uz hotel se nalazi parkiralište.