Lokacija

Hotel Joso nalazi se 10 kilometara jugoistočno od Zadra. Smješten je uz jadransku magistralu u mjestu Sukošan. U neposrednoj blizini hotela nalazi se Marina Dalmacija. U njegovoj blizini dostupno je mnoštvo turističkih sadržaja. Neki od njih su rafting, planinarenje, ronjenje, Nacionalni parkovi Kornati i Paklenica, Zadar, biciklističke ture i mnogi drugi. Isto tako u neposrednoj blizini lokacije hotela Joso nalazi se prekrasna plaža.

Depadansa PDF Ispis E-mail

Hotel JOSO Vam s ponosom predstavlja svoju novootvorenu depadansu. Depandansa sa četiri zvjezdice ****, nalazi se pored Hotela JOSO. Depadansa raspolažže sa  15 dvokrevetnih moderno uređenih soba raspoređenih na tri etažže s balkonom s kojih se pogled pržuža na more i najveću marinu na Jadranu , marinu Dalmacija.


Sve sobe su „inteligentne“, u skladu s posljednjim svjetskim trendovima.Do soba je moguže doći liftom i naravno, stubištem, a svaka soba posjeduje LCD TV prijemnik + satelitske programe, klimu, telefon i mini bar. Također,  u svakoj sobi se nalazi kupaonica s kadom. U prizemlju depadanse se nalazi fitness dvorana i soba prilagođena osobama s invaliditetom.

 

 

 

HOTEL RESTORAN "JOSO"

Adresa:    Dr. Franje Tuđmana 117
Mjesto:    23206 Sukošan
Telefon:   +385 (0)23 394 900
Fax:        +385 (0)23 393 983
Informacije na:info@hotel-joso.hr

RESTORAN

Već vise od 20 godina svakodnevno nastojimo poboljšavati svoju kvalitetu, težimo što boljoj usluzi i  ponudi na zadovoljstvo svih nas. Nismo stali, i danas težimo ka boljemu.  Restoran danas prima 150 osoba, naše mnogoljudno i kvalitetno osoblje Vam se veseli.

HOTEL

Raspolažemo sa 24 sobe. Svaka soba ima toalet, opremljene su TV-om sa satelitskim programima, priključkom za Internet i Wirelessom, klimom, mini-barom, centralnim grijanjem i telefonom. Uz hotel se nalazi parkiralište.